Jackie genser

Reklame | Dale Garn og Line Langmo

Vel, ja jeg vet jeg er noe sent ut i forhold til rosa sløyfe aksjonen. Men dette betyr ikke at hva det står for er noe mindre viktig og ei heller ikke at genserne som Line Langmo har designet til prosjektet er utrolig fine!

Line Langmo fronter som årene før Rosa sløyfe-aksjonen med sitt eget garn; Line Langmo Påfugl – et superpopulært, luftig og lekkert garn i luksusmohair med høy trendfaktor. Hun ønsker å inspirere hele strikkefolket til å kaste seg på pinnene og strikke årets desidert lekreste – og kanskje viktigste plagg – en Rosa sløyfe genser – eller fler.

Så etter ønsket ble min støtte til den aksjonen en Jackie genser, dette er en genser bestående av  tvinninger.

 Genseren kommer i to varianter en som sitter etter kroppen og en litt oversized. Jeg strikket den som sitter etter kroppen og brukte derfor 6 nøster i størrelse medium på pinner 5 og 7, men skulle du ønske å strikke den i oversized versjonen går det med 13 nøster på pinne 8 og 10 da denne strikkes med dobbeltråd. Garnet som er brukt heter LINE LANGMO PÅFUGL som består av  73 % mohair, 22 % ull og 5 % polyamid per 50 gram = ca. 90 meter.

Oppskriften finner dere gratis her under:

Jackie med 1 tråd.

Jackie med 2 tråder.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg