Addi CraSy Trio

Fram til dags dato har jeg ikke hatt eller sett noen problemer med å strikke ermer, sokker eller toppen av en lue på 5 pinner. Men……….😉 Nå har jeg fått testet ut de nye Addi CraSy Trio pinnene og jeg må være ærlig å si jeg har funnet en ny favoritt.

Addi CrasyTrio brukes som vanlige strømpepinner, men maskene fordeles på to pinner, og så strikkes det med den tredje pinnen. Genialt i grunn! For den store forskjellen er at det bare blir to overganger per omgang, noe som gjør det både raskere og lettere å strikke alt fra sokker og til armer. Hver rundpinne er 21 cm lang, med ender i metall som er 85 mm lange.

Slik som dette ser du ut når du åpner de fra pakken.

De er virkelig helt supre til å strikke småtterier slik som babysokker, pluss også for de er såpass samarbeidsvillige at de passer til de fleste hender om du har stor eller små.

Instruksjonsfiler og guider som viser hvordan det fungerer, finner du på Addis hjemmeside:
www.addi.de/en

#strikking #pinner #drømmestrikk #baby #nyfødt 

2 kommentarer
  1. Hei Ida!
   Jeg kom over bloggen din og synes den er både velskrevet og interessant. Det er tydelig å se at du virkeIig brenner for det du skriver om! Det er faktisk en kunst å holde leseren interessert over lengre tid, men det klarer du!
   Når dette er sagt, er jeg glad for å kunne fortelle at du er med på Topp 35 blogger om håndverk på vår nettside https://sparpedia.no/toplists/topp-35-blogger-om-handverk/.
   Vi har trålet internett på jakt etter de beste bloggerne, og har bestemt oss for å sette deg på listen over våre favoritter. Vi har laget et banner som du kan poste på bloggen din, om ønskelig: https://sparpedia.no/banners/banners-for-topp-35-blogger-om-handverk/
   Hvis dette er av interesse for deg, eller om du har spørsmål i denne forbindelse, kan du gjerne sende oss en e-post.
   På forhånd takk!
   Håper å høre fra deg.
   Hilsen
   Lisa Kok
   Junior Project Manager
   sparpedia.no

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg