Heia KBK!!!!!

Vel i dag skal Kristiansund ball klubb spille forhåpentligvis tidenes kamp på Kristiansund Stadion. KBK skal møte Fredrikstad i kampen for å rykke opp i tippeligaen og kampen begynner kl 15.00. 

Selv  må jeg innrømme at jeg ikke har den største interesse for fotball, men med venner og kollegaer som følger med blir en jo litt interessert allikevel. Og det er jo klart at klarer KBK å komme til ligaen er jo det stort både for laget, men også stort for byen Kristiansund. Så må jo bare heie med de selv om jeg selv ikke skal på kamp i morra. 

I forbindelse med kampen i morra fikk jeg spørsmål om jeg kunne lage en barnegenser med KBK og logoen dere? Første tanke var da at det hadde vært morsomt, men at jeg ville begynne med mønster på en lue først. Dette rett og slett for å finne ut om jeg fikk til mønsteret sånn som jeg så det for meg og at det kunne gjøre klubben stolt! 

Så kom tanke nummer to; jeg måtte jo spørre om tillatelse fra klubben til å bruke logoen deres. Derfor tok jeg kontakt med daglig leder / marked Kjetil Thorsen og spurte pent om lov. Svaret jeg fikk var positivt og jeg fikk klarsignal om at jeg kunne gjøre dette. 😀

Derfor i ære for klubben satte jeg igang prosessen; først måtte mønsteret tegnes og matten måtte også komme på plass. For å få mønsteret til å gå rundt hele luen valgte jeg å ha med følgende på luen;

 • Bokstavene KBK
 • Ugle logoen.
 • To fotballer

Som litt selvskryt må jeg si jeg ble godt fornøyd med designet og luen har allerede fått seg en ny eier. Det vil også bli flere luer til de som måtte ønske og genseren som jeg først ble spurt om,  vil også komme på pinnene etterhvert. Den skal iallefall bli ferdig til sesongen begynner neste år. 😀

4 kommentarer
  1. Så flott den var da👏
   Jeg har et par stk som lurte på om jeg ville strikke KBK-lue… Frigir/selger du oppskrifta?
   Eller hvor mye tar du for å strikke lue? Ei dame (skal være litt stor – ikke klistret til hodet, men ser ut som denne er litt slik) og en herre…
   mvh Grete Dønheim

  2. Takk for hyggelig tilbakemelding.

   Jeg selger og deler dessverre ikke oppskrift. Det er egentlig copyright på logoen til KBK og jeg har fått tillatelse til å lage mønster og strikke.
   På grunnlag av dette, strikker jeg disse på bestilling, men jeg deler som skrevet over ikke mønsteret mitt.

   Luen er i onesize og så langt er alle mottakere fornøyd med de, både damer og menn. Den er muligens litt mer baggy til dame enn herre. Men jeg har ikke hørt om noe misnøye på størrelse fra noen.

   Jeg selger luen for 250 kroner, det dekker garnet og jobben. Trengs det at de sendes kommer porto oppå der igjen.

  3. Hei igjen og takk for svar😊
   Da bestiller jeg 2 stk luer. Klarer du det før jul? Jeg bor ikke i byen, men i omegn så jeg skal vel flere turer inn til byen før jul.
   På forhånd takk!
   Mvh Grete Dønheim

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg