#regnbuegarn – Be Proud!

Reklame | Nille

Hvordan vi fortsatt i 2018 kan ha problem med andre legninger enn heterofili er fortsat ett mysterium for meg. En skulle tro nå i 2018 at en var kommet forbi dette og ville godta kjærlighet i alle sine former. Jeg mener er ikke det viktigste at de to som velger å dele livet sammen har det bra g hvorfor skal de ikke få vise kjærligheten sin?

MYSTERIUM!!!!

Men dessverre ikke overaskene allikevel, en trenger jo ikke se lenger en hver dag i nyhetsbilde hvor de viser til ett ell annet angående dette temaet. TRAGISK!

Så når jeg kom over dette garnet fra Nille i de nydligste farger måtte jeg bare ha noen nøster og i tillegg så støtter en en god sak – du kan rett og slett inn å nominere en organisasjon som støtter mangfoldet og likeverd.

Bilde lånt fra Nille sine sider.

Nille skriver selv på sine sider at i hele juni vil de oppfordre alle kunder, ansatte, samarbeidspartnere og venner til å strikke for kjærligheten! I forbindelse med Pride lanserer de dette helt herlige regnbuefarget garnnøste hvor 15 kroner av salgssummen skal gå direkte til en organisasjon som jobber for likeverd og mangfold. Nøste alene koster 100 kroner men ser en da bort fra de 15 som går til støtte koster nøste 85 kroner. Garnet er drøyt og du kan strikke eller hekle langt med det – 80% akryl + 20% ull = 150 gram kjærlighet – 280 meter.

Alle kan bli med å nominere en organisasjon, enten du strikker eller ikke! Pride er en feiring av kjærligheten og som Nille sier er det viktig å vise at hos oss er alle velkomne, uansett hvor de kommer fra eller hvem de elsker.

Du nominerer en organisasjon som du synes fortjener det på deres Instagram eller facebook-side, med hashtag #regnbuegarn. Alle som kjøper et nøste er med å støtte denne viktige saken og hvilken organisasjon som skal motta den endelige donasjonen den 30. juni vil avgjøres av en jury sammen med publikumet.

Selv ente jeg opp med å kjøpe fire nøster og har så lang brukt to på prosjektet jeg har i tankene. Så strikk i vei deres også og støtt en godsak. 🙂

#nille #regnbue #regnbuegarn #pride

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg