Lille Frøken Putty

I disse tider er det ikke bare de minste som skal kunne få pynte seg i fine strikkede kreasjoner, nå er også tiden inne for at dukkene skal kunne følge trenden til lillemor og lillefar.

For nå endelig kan små mødre og fedre få “mini me” versjoner av seg selv i alle de farger de måtte ønske. I hefte Tema 54 Dukker fra Sandnes finner du blant annet Putty, Blåklokke, Nancy og mye mer. Barn er herlig kreative og har sine egne regler for hva som fungerer best og det er bare sjarmerende om fargekombinasjonene blir litt utenom det vanlige. Her er det bare å mixe og matche.

Klærene finnea i to størrelser: 40-45 cm og 45-50 cm. Den største varianten egner seg dessuten også som strikk til premature babyer, om du skulle ønske å bidra til det via for eksempel Amandaprosjektet.

Min lille frøken Putty er i størrelsen babyborn og har fått pyntet seg i Puttykjole, Puttykyse og strømpebukse.

 

 

Puttykjolen og kyse er strikket i babyull lanett fra Sandnes med fargene brunrosa nummer 3544 og kitt nummer 1015 mens strømpebuksa er strikket i kun kitt nummer 1015. For hele settet trenger du ett nøste med kitt og to nøster med brunrosa og dette skal holde om du strikker den ene eller den andre størrelsen. Hele settet er strikket på pinner 2,5 og 3 og du trenger i tillegg to knapper til å lukke kjolen bak.

 Oppskriften finner du her i hefte Tema 54 Dukker.

 

#strikk #strikking #baby #amandaprosjektet #prematur #barn #minmote #sandnes #dukke #dukketøy #dukkeklær #klær #lek #gave

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg