The little black sweater

Den lille sorte har vi alle hørt om, men den er jo egentlig sett på som en kjøle som passer til de fleste anledninger. Men helt ærlig passer det jo også supert med en sort fin genser som også går til det meste av hva du har i garderoben.

Så hva med en Ganni inspirert høstgenser i svart, som sagt har du en genser til de fleste anledninger pluss at det er en kosegensere å ha på seg. Genseren er både kul og trendy og siden den er strikket på tykke pinner føles den også veldig lett på. Genseren passer perfekt til både jeans og skjørt, alt etter hva du føler for å ha på deg når du står opp av sengen.

Jeg har strikket denne etter oppskrift fra Anett Oppheim sin Kristianes Høstgenser, i oppskriften hennes får du oppskrift på to størrelser; small og medium/large. 

Min genser her er i en størrelse small, men det er strikket på ekstra 5 cm på armene og en ekstra Y i lengden på bolen etter ønske. Garnet er Brushed Alpaca Silk fra Drops og det går med ca. 12 nøster på denne når du strikker sånn som meg her med 3 tråder i tykkelse.

#strikk #strikking #minmote #anettopheim #ganni #sort #svart #black #høstgenser #genser

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg