hits

En fryd av en jakke

Marius og Nancy er de koftene som går igjen og igjen, folk blir ikke lei de. Det er jo egentlig lett skjønne siden de begge er fine og kan strikkes i mange fine fargekombinasjoner.

Men innimellom er det kjekt å strikke noe annet også, så da jeg fikk bestilling på fryd kofte var det kjekt. En ny utfordring i forhold til mønster og ikke minst så var det også utfordring å strikke med ikke bare to farger, men med tre!

Har strikket med tre farger før, men ikke nok til å få det til fint synes jeg selv. Men denne gangen gikk det overraskende bra og jeg ble fornøyd med hvordan det ble seende ut på vrangen også. Har jo lært at strikketøy skal se like fint ut på vrangen som på rettsiden.

Denne kofta har jeg strikka i mini alpakka og er en størrelse xxl med litt ekstra lengde på bolen. Har brukt fargene 5575 marine, 6221 lys blå melert, 2035 oker og 1001 hvit.

Fremsiden; sydde på 8 knapper og sydde de på en helt nederst og en helt øverst, selv om det i oppskriften egentlig var nesten 5 cm før første knapp og siste knapp.

Fryd mønsteret på nært hold.

 

#strikking #minmote #klær #fryd #sandnes #sandnesgarn #alpakka

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar